Cum sa convertesti un .doc in .pdf

Sunt destule metode de a converti in fisier de tip .doc intr-un fisier de tip .pdf. Astazi am sa va arat doar 2. O metoda online si una offline, ambele la fel de rapide si eficiente.

METODA OFFLINE

Aceasta metoda este buna pentru persoanele care nu dispun de o conexiune la internet in momentul in care vor sa converteasca fisierul respectiv. Din pacate, nu am gasit nici o solutie FREE buna, iar cea mai buna este folosind Adobe Acrobat Professional. Deschideti aplicatia apasati CREATE PDF -> FROM FILE… si asta e. Conversia este facuta aproape instantaneu (depinde de sistemul vostru de calcul), dar, din pacate, licenta pentru Acrobat Pro este in jur de 180$.

O alta aplicatie asemanatoare, dar ceva mai ieftina ar fi Foxit PDF Creator. Trial-ul il puteti descarca de aici, iar licenta pt acest program costa 29$.

METODA ONLINE

Probabil ca va intrebati „cat de greu este sa dai search pe google  convert doc to pdf „. Ei bine, rezultatele unei astfel de cautari sunt numeroase, dar nu toate isi fac treaba atat de bine si de repede. Pentru unele ai nevoie de inregistrare pe site, pentru altele trebuie sa astepti cateva minute (daca nu chiar ore) pana vei primi pe mail fisierul convertit.

Dupa parerea mea, cel mai bun site pt conversia din doc in pdf este www.doc2pdf.net/. Converteste fisierul imediat ce l-ai uploadat. In plus, nu trebuie sa te inregistrezi pe site, totul este free. Nota 10.

Anunțuri

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s